500 dagen Sproetesnoet

Hoera, mijn blog bestaat 500 dagen! Een jubileum begot! Tijd om eens wat cijfers met jullie te delen, zo gaat dat met jubilerende blogs. Omdat ik Google Analytics voor geen meter snap geef ik jullie wat andere interessante cijfers mee.


Frequentie
Ik schreef op 500 dagen tijd 32 blogposts. Dat is dus gemiddeld één post per twee weken.
Frappant is dat ik in die 500 dagen minstens even vaak frietjes van de frituur at dan dat ik blogposts schreef. Ik geef toe dat ik mij daar niet zeer goed bij voel. Ik zal dus wat meer blogposts moeten schrijven wil ik mijn frietverbruik niet buitensporig laten lijken.


Bezoekers
Mijn volgers zijn keitoffe mensen! Bedankt aan al die sympathieke mensen voor de leuke berichtjes, lieve complimenten of om gewoon mee te lezen.

Eén bezoekster moet wel een heel grote fan zijn want ze stuurde mij een trouwverzoek. Al stonden er vrij veel schrijffouten in je mailtje en vond ik je vraag om centjes misschien een beetje ongepast: toch bedankt voor de fijne fanmail, Tatiana!


Doelpubliek
Hoewel de meeste van mijn volgers in België en Nederland wonen heb ik volgens mijn statistieken ook een kleine groep aanhangers in Duitsland. Om mijn doelpubliek tevreden te houden denk ik er over om een aparte pagina 'Frecklefratze' te lanceren met recepten voor vegetarische schnitzels, dirndl-patronen en tips voor een Oktoberfest themafeestje. Wordt vervolgd, euh, ik bedoel: wird verfolgt!


Acquisitie
Dat woord begrijp ik niet zo goed dus daar wil ik het liever niet over hebben. Laat ons zeggen dat dat nogal gevoelig ligt.Give-away, oleej oleej!

Natuurlijk hoort er bij een jubileum – naast een mottige speech – ook een cadeautje. Omdat ik sinds Lucie haar feestje een grote collectie aan zwaan-attributen in huis heb leek het mij leuk om een deeltje door te geven. Ik maakte er een feestpakket van, goed voor een feestje voor 20 personen! Hoera!

Dit zit er in:
•   een zwaantjesslinger
   een zwanen koekjesvorm
•   een porseleinen zwaan
•   een pakje gouden en roze confetti
•   zwaanvormige naamkaartjes
•   papieren rietjes
•   roze servetten
•   een roze papierbol
•   een witte papierbol
•   een doillieslinger
•   witte pluimen met gouden glitters


Uiteraard wil ik dat dit feestpakket terechtkomt bij een echte Sproetesnoetfan. Heb je (nog) geen poster boven je bed of liet je (nog) geen tattoo zetten? Geen paniek, zo kritisch zijn we hier niet!

Wat je moet doen om te winnen? Gewoon voor 14 mei even reageren of delen op facebook of instagram zodat ik zie dat je deelneemt. Of gewoon hieronder kan natuurlijk ook. Wie dat te gemakkelijk vindt en toch persé een gedicht wil schrijven hou ik uiteraard niet tegen!You Might Also Like

21 comments

 1. Wauw, kei leuk! Dikke proficiat zeg! :) Blijf het vooral doen, dat bloggen! Ik vind je post altijd super creatief en fantastisch om te lezen!
  Uiteraard waag ik mijn kansje voor dat geweldige give away pakket! ♥ Fingers crossed

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een leuk pakket. Ik doe mee want ik zou het heel graag winnen voor een vriendin van me. Haar dochter haar verjaardag zou dan helemaal super zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een leuk pakket. Ik doe mee want ik zou het heel graag winnen voor een vriendin van me. Haar dochter haar verjaardag zou dan helemaal super zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoera, ik doe graag mee! Ik naaide mijn dochtertjes onlangs elk een zwanenjurkje en met hun verjaardagen in de zomer is dit ons precies op het lijf geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Keitof! Ik lees al een tijdje met veel plezier mee.
  Ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik waag mijn kans..tis zo n shoon blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo tof die zwaantjes! Instant happiness. Je blogbericht is ook heel grappig geschreven. Helaas geen inspiratie voor een gedicht 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ken uw blogje nog niet zo lang, maar lees het met plezier. Omdat ik uw blog ook pas net heb ontdekt gun ik het cadeautje voor een van uw lange vaste lezers.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een tof pakketje!!! proficiat met je 500 dagen! Ik doe graag mee, en volg j via bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, ik moest echt lachen met je Duitse insteek ;)
  Ik doe graag mee, want ik zie veel roze en wit in je pakketje en dat past perfect bij mijn huis. Proficiat met je 500 dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sproetesnoet, ge doet dat goed! Schrijven en knutselen zit u in 't bloed. En die give-away is zo zoet. Naar mij opsturen mag, maar niets moet. Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 't Is de kwaliteit die telt, niet de kwantiteit, hé, zou ik zo zeggen! Al zou ik het niet erg vinden natuurlijk, moest je vaker bloggen :-).
  Prachtig pakketje, maar ik ga het aan mij voorbij laten gaan, wegens al genoeg feestspullen liggen en ik zie dat er hier anderen wel echt heel blij zouden zijn met het themapakketje.
  Frecklefratze, :-)))))

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Proficiat met je 500 dagen bloggen!
  Ik doe graag mee met de give-away. Het ziet er allemaal zo mooi uit. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben blij dat ik enkele maanden geleden deze blog ontdekte, zo tof lezen hier! Ik kijk al uit naar de diendl-verhalen ;) En misschien ook wel naar wat zwanenfeestgerief!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik waag mijn kans! Please please please ik wil ook een zwanenfeestje!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik waag mijn kans! Please please please ik wil ook een zwanenfeestje!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Tegen een zwanenfeestje zal mijn metekindje geen nee zeggen, dus bring it on sproetesnoet! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik doe graag mee, want mijn dochter Marie wordt in juni 1 jaar en door jouw blog raakte ik erg geïnspireerd om een eigen zwanenfeestje te organiseren! Ik ben dus volop bezig met het verzamelen van zwanenspulletjes, een vleugje roze en een glitter goud. Zeer welkom dus, dat pakket!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, super! Proficiat en doe zo verder! :-)
  Net als de anderen doe ik graag mee aan deze winactie. Binnen enkele maanden vindt het doopfeestje plaats van mijn metekindje, en het zou superleuk zijn om het feestje in te kunnen kleden in dit thema! Het is dan eens iets gans anders (in de erg positieve zin!) dan de saaie ballonnen en de gekleurde servetten op de borden wat het anders zou zijn :-).

  BeantwoordenVerwijderen