Een nieuwe start

Een nieuw jaar, een nieuwe start, zo stond er op de nieuwjaarskaart die we eind december in onze brievenbus aantroffen. Ze was ondertekend door twee namen die we van haar nog pluim kennen. Maar goed, zo kieskeurig zijn we hier niet. Tenslotte had geen van ons beiden zin om tussen het papier te gaan zoeken naar de envelop, en naar bevestiging dat de kaart eigenlijk voor een ander huisnummer was bedoeld. Zodoende belandde ze op onze kast tussen de andere kaartjes. Laat dat nieuwe jaar en die nieuwe start maar komen! 

Dat daar vodden van gingen komen, dat spreekt voor zich.

In week één brak Tim zijn elleboog, in week twee werd ik van mijn iPhone beroofd en in week vier durfde ik het aan om nog eens op de weegschaal te gaan staan na een maand vol kroketten, ovenhapjes en indigesties. 

Zodoende spendeerde ik in de eerste maand van het nieuwe jaar reeds één avond op de spoedafdeling van het ziekenhuis, één avond op het politiebureau en één avond in shock in de zetel met een grote zak paprikanootjes en een al even grote portie drama. "Er valt toch niets meer aan te doen!" (crunch crunch)

We weten dat het niet zeer properkes van ons was en dat we er een beetje laat mee zijn, maar beste Margriet en Bernard, kunnen jullie ons even laten weten naar wie we de kaart en de bijhorende nieuwe start mogen opsturen? Ons ligt hij duidelijk niet zo goed!

Wij hopen intussen van harte dat we de resterende elf maanden op onze kalender enkel nog met plezierige dingen gaan mogen vullen. Wie ook graag zo'n kalender aan zijn muur wil: omdat ik duidelijk iets moet doen om mijn karma gunstig te stemmen deel ik deze hier met jullie. In twee kleurtjes dan nog wel! Jawel, Karma, je leest dat goed, twéé kleurtjes! Gewoon (laten) printen op A1 formaat en je bent vertrokken voor twaalf – pardon, elf – maanden invulplezier.

Een fijn 2017 iedereen!Download de kalender hier in roos of muntgroen.

Mijn excuses voor de erbarmelijke kwaliteit van de foto. 
Sponsors die een nieuwe iPhone in de aanbieding hebben mogen mij altijd contacteren.
Ik kan ruilen met zegeltjes van de Delhaize of met dubbele flippo's uit 1997.You Might Also Like

12 comments

 1. Sorry, maar stiekem moet ik lachen met je post. Vooral met de kleine lettertjes. Is dat gepermitteerd? :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat Bernard en Margriet zich snel melden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ochiere Ruth toch maar ik heb ook wel gelachen :)
  Zalige kalender trouwens, ik ben al op zoek naar een schoon plaatsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ochiere Ruth toch maar ik heb ook wel gelachen :)
  Zalige kalender trouwens, ik ben al op zoek naar een schoon plaatsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha Check voor de 'crunch crunch'.Ik kocht mij voor het eerst een weegschaal en ben nog altijd in shock. Al hadden die te spannende broeken mij dat ook wel kunnen vertellen. Intussen pakken we het aan! Je kalender ligt al op de printer! Supertof

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kalender! Ik hoop dat de sponsors zich melden dan weet ik nog wel iemand die er een kan gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, gelukkig is er nog humor om met alle tegenslag om te gaan :-)
  'crunch, crunch'.
  En wat een prachtige kalender!
  Ik wens je verder een beter jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooie kalender en idem blog trouwens, heerlijk vond ik het om hier eventjes te vertoeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk geschreven! #glimlach, groetjes, Z.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh hemeltje, ik wilde je kalender nog eens afprinten maar de link werkt niet meer! :/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo'n leuke kalender! En zo'n leuke blog!
  Ik kom hier terecht via Liesbeth de P. via IG en ik kijk mijn ogen al uit :)
  Ik hoop nu ook stiekem dat er een versie voor 2018 van de kalender komt want ik ben al jàààààààààààààren op zoek naar een kalender met alle dagen van het jaar op 1 blad en ik vond hem nergens. Tot vandaag, en 't is dan nog een mooie ook :D haleluja!!
  Liefs,
  Wini Floreal

  BeantwoordenVerwijderen