Felicitaties van de chef

Als er één ding is dat je over mij niet kan zeggen, dan is het dat ik geen inpakpapier heb. En dat is zacht uitgedrukt, het is werkelijk maar een kwestie van tijd vooraleer ze mij gaan komen interviewen over mijn uit de hand gelopen collectie.

Maar telkens als ik denk 'dit pakje ga ik eens origineel inpakken' zit ik even later met een rol kraftpapier aan tafel. Ook present: washitape, stempels of een dymomachientje. En als ik echt eens zot wil doen een combinatie van dat alles.

Ondertussen heeft ieder die mij kent reeds een kraftpapieren pakje gekregen en mocht het dus wel eens wat anders zijn. Ik stel bij deze voor: het beenhouwerspakske!
Eerst en vooral heb je vleespapier nodig. Kijk tijdens het bestellen van de saucissen eens lief in de ogen van de beenhouwer en wie weet krijg je er wel enkele gratis en voor niks. Mochten je charmes niet werken of mocht je vegetariër zijn dan kan je net als ik ook gewoon een pak kopen bij Ava.

Bind een vleeskoordje rond het pakje, hang er een plastieken varken aan en kleef er een etiket op met een passende spreuk, bij voorkeur iets met de termen 'feestvarken', 'van de chef', 'huisbereid' en 'het varken uithangen'. Hier vind je het letterype dat ik gebruikte.

Voila. Eat that, kraftpapierke!

You Might Also Like

3 comments

  1. Schitterend, écht schitterend.
    Zelf ben ik een vreed saai inpakker, dus zo'n dingen vind ik effenaf geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fantastisch!! Ik ben net op je blog beland, en ga even blijven hangen :-).
    Zelf bezit ik ook nogal een uitgebreide collectie inpakpapier en toebehoren, zij het gerecycleerd (= opgescharreld op kerstfeestjes, hoewel dat sinds er kinderen aan te pas komen minder goed lukt).

    BeantwoordenVerwijderen