Ice ice, baby!


Ik kreeg een leuke mail. Of ik soms graag eens een feestpakket wilde uittesten van Beaublue. Dat moet je mij geen twee keer vragen!

Ik koos het ijsjesthema en dat was ineens ook het perfecte excuus om een ijsjesfeestje te organiseren. Zeven mama's en zeventien kindjes kwamen mee ijsjes smikkelen.

Ik wist op voorhand niet goed of ik nu wel of niet fan zou zijn van zo'n feestpakket. Ik kon dat toch evengoed zelf maken, voor dat geld? Maar ik moet toegeven: wat een gemak! Ik zou het zo opnieuw doen. Je krijgt een pinterestwaardig feestje zonder er veel energie in te steken en weken op voorhand alle winkels af te lopen om toch maar de juiste servetten en bijpassende ballonnen te vinden. Ik was blij als een kind toen de doos toekwam en ik alle feestspulletjes mocht uitpakken. Hier, kijk maar eens mee!
Er was aan alles gedacht: slingers, een vlagjeslijn, honeycombs, ballonnen, een tafelloper, placemats, stickers, uitnodigingen, een banner, menu's, een poster, wegwijzers, cadeaudoosjes, servetten, wensblaadjes, ... Maar ook lintjes, wasspeldjes en zelfs een ballonnenpompje. Je kan alles bovendien naar hartenlust personaliseren en voorzien van eigen tekst. Hoera!

Het werd eventjes spannend omdat Frank en Sabine geruchten over regen begonnen te verspreiden, maar gelukkig hielden die zich uiteindelijk toch koest en hadden we een zwoele zonnige dag. Perfect ijsjesweer dus! Danku Frank en Sabine!


Ik maakte een ijsjesbuffet met verschillende toppings. Er werden véél ijsjes gesmikkeld, en nadien ook nog frietjes. Als we iets doen, dan doen we het goed! Het was toch de dag voor maandag, je weet wel, die dag dat we onszelf wijsmaken dat diëten plezant is.
En dat het ferm gezellig was! Dat kon niet anders eigenlijk, in het gezelschap van zoveel tetterende vrouwen, zoveel spelende kindertjes en zoveel calorieën!

In het Beaublue magazine of in mijn feest-pinterestmapje vind je nog andere leuke feestideetjes.

Ik mocht een pakket uittesten voor Beaublue, dus deze blogpost bevat enigszins promotionele verwijzingen. Dat is omdat ik het écht een leuk product vind, anders zou ik het hier niet zetten. Geen paniek dus dat deze blog uw nieuwe reclame-folder bij uitstek zal worden. Wie dus van zin was om mij in te schakelen ter promotie van de nieuwste supersonische multifunctionele raclettemachine of de laatste cd van Laura Lynn: mijn excuses!


You Might Also Like

3 comments

  1. Dat ziet er geweldig uit. Zalige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw, ik wil in oktober een poezen feest dus ik ga eens checken!! de energie ontbreekt me om alles zelf uit te zoeken

    BeantwoordenVerwijderen