Poppenuitzet

De slaapvoorzieningen voor poppen waren hier nogal povertjes moet ik bekennen. 
De arme stakkers werden op het tapijt gelegd, of erger nog, in een schuif. En als ze al toegedekt werden was dat in het beste geval met een zakdoek. Daar zouden ze bij Kind & Gezin niet mee kunnen lachen!


Daarom nam ik deze week maatregelen om de poppenacomodatie in huis te optimaliseren. Het oude poppenbedje uit mijn eigen kinderjaren werd onder handen genomen en kreeg een laagje muntgroene verf. Er werd een matrasje en aangepast beddengoed voorzien, een warme donsdeken want die poppen hebben meestal niet te veel kleren aan. Het heerlijk zachte flanelletje is van de serie Sidewalks van Riley Blake.


Aangezien er slechts één bedje is zal poppenmama Lucie een beurtensysteem moeten invoeren. De rest vliegt gewoon terug onder hun zakdoek op het tapijt. Kind & Gezin moet nu ook niet alles weten hé.


You Might Also Like

8 comments

 1. Er ligt er dan toch al tenminste eentje warm :-) Wat een leuke pop ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi poppenbedje! Heel mooie kleur. En het beddengoed past er perfect bij!
  PS: mag ik jouw mooie banner van 'Pin it & Make it' overnemen op mijn blog?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, ga uw gang! Ik vond de andere gewoon nogal groot voor in mijn kolommetje, vandaar :)

   Verwijderen
 3. zag gij stella haar bedje? een geel dat eerst roze was van toen ik klein was...enne ik ben kind en gezin en ik ben grote fan!

  BeantwoordenVerwijderen