hieperdepiep

Hoera, Sproetesnoet bestaat vandaag één maand! 
Dat moet gevierd worden.
Trakteren zeg je? 
Allez dan, omdat gij het zijt!


Ik geef een pakje met huisgemaakte spulletjes weg: een poedelige pennenzak, drie poedelmagneten en een kleurboek met retro kleurprenten!

Stel je eens voor: de kindertjes die urenlang vredig zitten te kleuren in het kleurboek, jij die languit in de zetel ligt, ongegeneerd chips aan het verorberen want je loedertjes zijn zo druk bezig met kleuren dat ze geeneens tijd hebben om dat op te merken. De een vraagt liefdevol welke kleurprent de ander graag wil, er zijn tenslotte zoveel leuke prenten, waarom zouden ze daar nu ruzie om maken, hé mama?

Wat je moet doen om dit idyllische tafereel te winnen? Gewoon het facebookbericht van deze give-away delen! En uiteraard tegen alleman stoefen over hoe geweldig plezant het hier wel is. Oké, dat laatste moet eigenlijk niet, maar het kan u altijd op ideeën brengen natuurlijk.

Lucie zal op zondag 7 februari volledig onschuldig een briefje trekken met de winnende naam op, en tenzij ze dat briefje opeet maak ik de winnaar dezelfde dag nog bekend. Spannend!

Jammer genoeg kan slechts één iemand dit pakketje winnen en hierdoor genieten van een uiterst ontspannend en vredig weekend. Maar omdat ik jullie allemaal graag wil sparen van een weekend vol gekibbel en een tapijt vol plasticine: hier kan je het kleurboek downloaden op printklaar formaat.


You Might Also Like

1 comments